Aquest dissabte diferents cossos de seguretat en coordinació amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre estan duent a terme una campanya informativa a peu de platja per tal d’informar als visitants dels punts on està prohibit fer acampada i pernoctar durant les nits. L’acció té com a objectiu evitar les pernoctacions il·legals en espais protegits i amb un alt valor natural.

Aquest dissabte al matí les persones que accedien a la platja del Goleró de l’Ampolla s’han trobat un dispositiu policial que els informava de la prohibició d’acampar i pernoctar als espais naturals protegits del delta de l’Ebre. Es tracta d’un dispositiu informatiu, coordinat entre el Parc natural i diferents cossos de seguretat i té com a objectiu evitar les pernoctacions il·legals en espais protegits i amb un alt valor natural.

Els punts de control s’han repetit durant tot el dissabte en diferents punts del litoral del Delta on per  Setmana Santa es van detectar pernoctacions il·legals. La campanya té un objectiu informatiu i per això s’entrega als visitants un tríptic on poden trobar els espais on està prohibida l’acampada lliure i també informació sobre els càmpings i àrees per a autocaravanes que hi ha al territori.

El d’este dissabte ha estat el segon dispositiu  informatiu que s’ha fet al delta de l’Ebre este estiu. La primera es va fer al mes de juny i la pròxima es farà al mes d’agost. Segons el Parc, este increment del control i de la vigilància ha reduït sensiblement les pernoctacions il·legals al Delta.

Al delta de l’Ebre hi ha habilitades fins a 8 àrees per a autocaravanes i també hi ha 5 càmpings que ofereixen el servei d’acampada.