La Coordinadora per l’Abolició dels Correbous de Catalunya (CACC) ha presentat una instància al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, demanant la prohibició cautelar de la celebració de correbous mentre aquests esdeveniments “no disposin d’un nou protocol actualitzat per combatre l’explosió de casos de covid i el risc tan elevat de contagi“. Mentre aquest protocol no s’implanta, han afegit, la CACC vol que es requereixi un test d’antígens per poder entrar com a públic i participar en els actes a les places portàtils i bous al carrer, ates la “gran concentració de persones i l’inevitable contacte directe“.

Esperem que la Generalitat emeti una resolució estimatòria, ja que d’altra manera no entendríem si finalment es decidís no cancel·lar els correbous, tal i com sí que s’ha fet amb l’oci nocturn, on sí que ens trobem amb una afectació econòmica del sector, i en el sentit més rellevant que és el de la salut pública“, han apuntat des de l’entitat antitaurina en un comunicat.

Autor: