El Ministeri per a la Transició Ecològica presentarà un nou esborrany del Pla Delta abans de l’aprovació definitiva. Així ho ha explicat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, després que ara fa dos setmanes la Taula de Consens del Delta es reunís amb el secretari d’estat de Medi Ambient.

Segons Soler, en esta reunió, el secretari d’estat Hugo Moran es va comprometre a presentar un nou esborrany del Pla Delta, abans de la seua aprovació definitiva. Un esborrany que haurà d’incorporar ja algunes de les al·legacions fetes des del territori. Segons Soler, per tant, el Pla Delta NO s’aprovarà a l’agost com va dir la Ministra, Teresa Ribera, al Congrés, sinó que l’aprovació definitiva es preveu per a finals d’any. El que sí es coneixerà a l’agost serà el nou esborrany del Pla Delta

Soler ha assegurat que malgrat les sensacions després de la reunió amb el Ministeri van ser bones, ha recordat que fins ara hi ha hagut molta descoordinació, entre el que s’ha dit i el que ha acabat escrit als documents. Amb tot confia que acabe sent un pla acceptat pel territori.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.