Gemma Gàlvez, ha renovat amb el Club Handbol Amposta, afrontant la que serà la seua quarta temporada al primer equip de la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol. Gemma ha estat en la seua posició de central una de les jugadores més importants de la passada temporada, generant molt de joc en la posició de central, i sent a més la màxima golejadora de l’equip i catorzena del grup, aconseguint un total de 126 gols en 26 partits, el que fa una mitjana de 4,85 per partit.

Va formar-se al planter de l’entitat. En la temporada 2012-13 va formar part de l’equip que va aconseguir el títol de primera catalana i la 2013-14 en tercer lloc, de Lliga Catalana, que va donar plaça per anar als Sectors del Campionat d’Espanya a Elx (Alacant). En categoria cadet, la temporada 2014-15 tornaria a ser amb classificació per als sectors del Campionat d’Espanya a Pamplona (Navarra). La temporada 2016-2017, va ocupar el quint lloc a Lliga Catalana juvenil i a les portes d’anar al Top 4 i als sectors del Campionat d’Espanya.

Ha format part de totes les Seleccions Catalanes des de categoria infantil fins a juvenil, aconseguint Medalla d’Or al Campionat d’Espanya Infantil de Seleccions Autonòmiques a Gijón el 2014 i dos medalles de plata en categoria cadet a Almeria el 2016 i a Blanes el 2017, aquesta última en categoría juvenil. També va ser campiona a la Granollers Cup el 2013 en infantil i subcampiona el 2016 en juvenil. Les últimes temporades s’ha convertit en una de les jugadores més importants de la plantilla del primer equip.

Amb la renovació de Gemma Gàlvez, avança la confecció que disposarà Mateu Castellà de cara a la propera temporada amb les renovacions de la portera Marta Gálvez (amb onze temporades consecutives al club), la pivot Sara Alonso (que es convertirà així en la jugadora amb més temporades al club ampostí amb dotze campanyes consecutives militant a l’Amposta-Lagrama) a les que s’ha d’afegir el primer fitxatge confirmat a la porteria amb l’arribada d’Alu López, de vint-i-quatre anys, de nacionalitat argentina amb experiència a competicions nacionals. S’incorporen a més a la disciplina del primer equip, acabada l’etapa de formació al juvenil, les jugadores Mireia Ferré i Noa Royo.