La pista 1 del Pavelló Firal de Remolins a Tortosa serà definitivament l’escenari de la disputa de la fase final Territorial de les Terres de l’Ebre de futbol sala. L’ordre dels partits no ha variat, i a les 16:00 hores jugaran per decidir el tercer i quart lloc el Benifallet i el Marisc Mediterrani de Deltebre, i a continuació, a les 17:30 tindrà lloc la final entre el Toscà i el Campredó.

Estarà en joc l’ascens per primer cop en la història a la segona divisió nacional de la FCFS, des de que es va adherir la lliga local de Tortosa a la Federació Catalana de Futbol Sala. Una competició que havia de comptar enguany amb la participació d’equips de poblacions com Camarles, Rasquera, Aldover-Paüls, Tortosa, Deltebre, Campredó i Roquetes, però que malauradament al cap de dos setmanes van tenir que ajornar degut a la pandèmia de la Covid-19. “Des del Procicat, a partir del mes d’abril, se’ns va donar permís per reprendre el campionat en un any tan difícil, però tres equips van declinar continuar amb el campionat” ens comentaven des de la junta directiva de l’estament organitzatiu d’aquesta lliga.

Una fase final que s’havia d’haver disputat a Deltebre però com ens comentaven des de l’organització “el dia 26 de juny hauríem d’haver celebrat les finals al pavelló Andres Ferri de Deltebre, però com sabeu el vam tenir que ajornar per el brot de la Covid-19 que encara estar patint la població“. Tenint en compte les dates en les que estem s’ha tingut que buscar una alternativa, que en primera instància era Campredó, però casos de Covid-19 feien declinar aquesta possibilitat i finalment s’ha dut a Tortosa, que es on es disputarà durant la tarde de dissabte aquesta final tant esperada.

Degut al protocol establert per accedir a les instal·lacions, tot el públic ha d’haver comunicat amb antelació les dades i el mateix dissabte presentar el document de responsabilitat.