Aquesta tarda comença una nova edició (la sisena) de mónFILMAT Festival Internacional de Cinema i Paisatge, organitzat per Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre i en el qual el paisatge esdevé motor de l’acció i és considerat pròpiament com un personatge. Aquesta serà una edició de transició, encara condicionada per la pandèmia, que inclourà projeccions en espais oberts però també programació on-line.

El programa contempla tretze llargmetratges, vint-i-dos curtmetratges i un work in progress. El film inaugural del certamen, Transoceánicasde Meritxell Colell i Lucia Vassallo es projectarà avui a les 22h a la plaça Mari Chordà (ubicada al davant Lo Pati). La pel·lícula parteix de les reflexions de dues amigues, directores de cinema, separades per un oceà i un intent per mantenir el contacte mitjançant ‘cartes visuals’. L’acte d’aquesta nit comptarà amb la presència de la co-directora Meritxell Colell. Podeu consultar tots els detalls del programa a ww.lopati.cat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.