A través d’una complerta infografia el diari ‘La Razón’ explica els detalls de l’imminent desmantellament del monument franquista de Tortosa. Un momument que sembla tenir els dies comptats, si no hi ha cap contraordre inesperada a hores d’ara.

Andrés Bartolomé, periodista del diari madrileny, ha fet tot el treball minuciós del que serà el desmantellament sense precedents juntament als seus companys T. Nieto, M. Roselló, José Luís Montoro i Antonio Cruz que han dissenyat les infografies que s’afegeixen al text.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.