La Unió Europea i el Ministeri d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de l’Estat espanyol han començat a aplicar mesures pesqueres regressives a la pesca d’arrossegament. Aquesta normativa europea, coneguda com el Pla de Gestió del Mediterrani, reclama al sector que enguany reduïsca un 16% les jornades de pesca, però el 2025 podria suposar una reducció del 50% i, a la pràctica, la fi del sector.

L’Ajuntament d’Alcanar i la Confraria de Pescadors de les Cases han impulsat una campanya de denúncia i sensibilització per a defensar el sector pesquer i ja han difòs un vídeo que reivindica la pesca d’arrossegament a les Cases, un sector econòmic molt vinculat al model de poble del municipi i que podria estar en perill si aquesta normativa s’arriba a desplegar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.