El soroll dels petards tornarà als carrers aquesta Revetlla de Sant Joan, perquè, enguany, les botigues i les casetes han notat un increment majúscul en la venda d’elements pirotècnics respecte al 2020.

Durant el matí d’aquest 23 de juny, les cues es repetien a tots els establiments de venda de coets de Tortosa. Malgrat tot, els botiguers asseguren que, en cap cas, es repetiran xifres com les d’abans de la pandèmia. Diuen que han venut a un 75% de les seves possibilitats.

Aquest any, a Catalunya, s’han autoritzat un total de 1.651 establiments de venda de petards, 126 dels quals es troben a la demarcació de Tarragona. Unes xifres que indiquen sobre el paper que, Sant Joan, tornarà a recuperar el seu so més característic.

Tot i així, la moda s’ha centrat en els coets silenciosos, una bona opció de fer festa, però, alhora, respectar la sensibilitat dels altres.

Autor: