Este dimecres es farà a Deltebre un cribratge massiu a més d’un centenar de persones que han estat contactes estrets d’11 jóvens del municipi que han donat positiu de covid-19. El servei d’Epidemiologia realitzarà demà almenys un centenar de proves per a detectar casos i tallar les cadenes de transmissió. A més, s’està seguint este cas per a detectar-ne l’origen, ja que alguns dels positius van estar recentment a les illes Canàries en un viatge de final de curs, organitzat per l’alumnat de segon de batxillerat  de l’Institut de Deltebre.

Des de l’Ajuntament de Deltebre, l’alcalde Lluís Soler ha demanat “extremar les precaucions” davant d’este nou brot de Covid 19 i ha anunciat que se suspendran tots els actes que hi havia previst organitzar durant els propers 9 dies al municipi. L’alcalde de Deltebre ha apel·lant a la “responsabilitat” de totes les persones que hagen pogut estar en contacte estret amb les persones positives per tal que complisquen l’aïllament i evitar la “propagació” del brot. Ha recordat a més que cal extremar les mesures de seguretat de la ciutadania amb l’ús de la mascareta, la distància social i la neteja de mans.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.