La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre torna a alçar la veu després d’un any i mig de silenci per la pandèmia. Precisament, el coronavirus ha estat el causant de la seva nova protesta.

Asseguren que L’Aldea ha perdut la meitat de trens de llarga distància que feien parada a l’estació, i, que aquesta retallada, aïlla el territori de la resta de l’Estat Espanyol i d’Europa. Aprofiten, doncs, l’entrada del nou govern per intentar cercar solucions a un problema, diuen, ‘prioritari’.

Trens Dignes reclama també aconseguir la intermodalitat de xarxes, amb autobusos que facin parada a les mateixes estacions i que coincideixin amb els horaris d’arribada i sortida de trens, especialment a les estacions de l’Aldea i també de Móra La Nova.

A més a més exigeixen agilitzar la publicació d’un Pla Director de Mobilitat redactat a partir d’una enquesta de territori. Diuen que, només amb aquest document, es podrà treballar a partir de les necessitats reals dels ebrencs i les ebrenques.

 

Autor: