El passat 16 de juny es va presentar a Madrid el Rànquing 2021-2022 dels serveis que presten els vivers i les acceleradores d’empreses a Espanya. Funcas és un centre d’anàlisis dedicat a la investigació econòmica i social, que forma part de l’Obra Social CECA, anualment realitza aquest informe en relació als vivers i acceleradores d’empreses buscant oferir una radiografia del l’emprenedoria a nivell nacional, a més de servir com incentiu per a la millora continua dels recursos de suport que tant els vivers com les acceleradores ofereixen a les iniciatives empresarials, esperant que es tradueixi en una major capacitat d’ocupació en aquestes. El Centre Empresarial Terra Alta, en el rànquing 2021-2022 ha obtingut la posició 24 al Rànquing Global de vivers mitjans a nivell espanyol, i la 8a posició al Rànquing Global de Catalunya de vivers.

El Centre Empresarial Terra Alta, de titularitat municipal i gestionat per l’Ajuntament de Gandesa, des de l’any 2015 ofereix servei als emprenedors i emprenedores del territori, a més d’empreses i autònoms, que troben en les seves instal·lacions el punt ideal per desenvolupar la seva idea de negoci. A més, d’oferir serveis puntuals a les empreses, com el lloguer de sales de reunions i conferències que, cada cop més empreses utilitzen en moments puntuals. A dia d’avui hi ha 8 empreses instal·lades al centre, que ocupen el 100% dels tallers i el 60% dels despatxos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.