L’Ajuntament de la Ràpita treu a licitació el projecte d’arranjament de la zona enjardinada i itinerari per a vianants del centre de l’avinguda Pare Castro per tal de poder reparar els paviments. Contemplant totes les actuacions necessàries per adequar l’avinguda, el projecte té un pressupost d’execució de 99.922 €.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, declara que “amb aquesta licitació tirem endavant un projecte de legislatura per fer una actuació integral que millori l’aspecte i la mobilitat peatonal de l’avinguda Pare Castro, una de les avingudes més boniques i principals de la Ràpita que fa molts d’anys que es troba en mal estat”.

Les actuacions per urbanitzar l’avinguda Pare Castro contemplen intervencions en les arrels que malmeten els paviments, l’enderrocament de la vorada de peces de formigó actual de la zona enjardinada, la renovació de la xarxa de sanejament i la substitució del mobiliari urbà existent, com són els bans de fusta, les papereres…

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.