Dimarts es va rebre a l’alcaldia de Tortosa als ‘herois’ d’un robatori a la ciutat de Tortosa quan un lladre intentava robar a un comerç de Tortosa. El paper d’Eduard i el seu xiquet Biel, va ser fonamental quan van avisar a Policia Local de la ciutat de la capital del Baix Ebre, i ràpidament les patrulles que van fer cap als llocs dels fets van poder interceptar al presumpte autor dels fets delictius.

Un acte de valentia i col·laboració ciutadana que ha volgut ser recompensat per part de l’alcaldessa de la ciutat Meritxell Roigé, el regidor de Seguretat Fernando Saporta i el cap de la policia local Jesús Fernández, lliurant-los-hi un diploma que els agraïa el seu generós acte.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.