L’FCF envia als clubs els comunicats detallant-los quina documentació han d’aportar per tal de rebre les subvencions, i la quantitat que els hi correspon.
S’inicia el procediment perquè els clubs percebin els ajuts de les campanyesLa Federació Catalana de Futbol ha engegat el procediment per tal que els clubs del futbol i el futbol sala català puguin percebre els ajuts econòmics procedents de les campanyes de promoció, corresponents a la temporada 2020-2021. En aquest sentit, l’FCF ha iniciat l’enviament dels comunicats corresponents als clubs, indicant-los quina documentació han d’aportar per tal de rebre aquestes subvencions i la quantitat que els hi correspon.

Aquests ajuts procediran dels següents programes:

  • TOTS SOM UN EQUIP, per a l’impuls del futbol amateur masculí i femení.
  • #ORGULLOSA, per a la promoció del futbol base femení.
  • CAMPANYA DE SUPORT ALS CLUBS DE BASE, que s’aplicarà a tots aquells clubs que només tinguin futbol base masculí a la seva estructura.
  • EQUIPS EN CATEGORIES NACIONALS D’AFICIONATS, amb l’1% del decret televisiu per a la Primera Nacional Femenina i les categories nacionals de futbol sala.

Un programa d’ajut de prop de 4 milions d’euros

L’abonament de les campanyes de promoció forma part del programa d’ajut econòmic especial de la Federació Catalana de Futbol, dirigit a clubs i federats, de prop de 4 milions d’euros, en la temporada del retorn de la competició.

Al pagament de les campanyes federatives, cal afegir-hi la bonificació del 50% de la quota del Portal del Federat, ja retornat als afiliats i afiliades al llarg de les últimes setmanes. Tanmateix, altres incentius per la represa de les lligues han estat la rebaixa del cost del rebut arbitral en un 15%, o les devolucions completes de la quota d’equip tant en futbol com en futbol sala territorial femení, i del 50% en base masculí.

Foto: FCF

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.