Tres hectàrees cremades a 1,5 quilòmetres de Godall, al punt quilomètric 9 de la carretera TP-3311. S’ha descontrolat el petit foc de crema de rama en un camp sec. El foc ha passat a l’altra banda de la carretera, però l’avís rebut pels bombers a les 15:24 ha permés extingir el foc a les 18:25 hores, traslladant-hi 8 vehicles i 4 dotacions aèries. A més, els pagesos de la zona han ajudat a frenar l’avanç del foc llaurant els camps propers.

Els bombers demanen molta precaució amb els terrenys amb vegetació seca i que els propietaris els mantinguen nets encara que estiguen en desús, ja que serveixen de tallafocs.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.