Les dades epidemiològiques de la covid-19 tornen a baixar a les Terres de l’Ebre per tercer dia consecutiu després de dos setmanes de pujada. Ara, el risc de rebrot se situa ja per sota dels 100, concretament en 96 punts. La regió ebrenca ha notificat en les últimes 24 hores cinc nous casos positius i ja s’arriba a la suma de 11.047 des de l’inici de la pandèmia. Actualment als centres hospitalaris ebrencs hi ha 15 persones ingressades per covid-19 i n’hi ha 6 de crítics a l’UMI de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Pel que fa a les vacunes, hi ha 75.119 persones amb la primera dosi i 48.405 amb la pauta completa, cosa que significa un 41,6% i un 26,8% respectivament de la població total ebrenca. L’últim col·lectiu cridat a vacunar-se, que és el de 50 a 59 anys, ja compta amb el 67,2% vacunat amb la primera dosi i el 30,2% amb la pauta completa. Per això, el Departament de Salut vol començar d’aquí dos setmanes a vacunar a les persones per sota dels 50 i els ciutadans d’entre 45 i 49 anys ja poden demanar cita per vacunar-se contra la covid.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.