Tenim per davant un cap de setmana de curses de motociclisme amb els cosins Alcoba. Jeremy Alcoba corre a la 6a prova del Mundial de Moto3 al GP d’Itàlia. És el primer cop que el jesusenc corre al circuit de Muggello. Este matí, en els primers entrenaments lliures, el jesusenc ha ocupat la 22a posició. Als segons, que han acabat fa poc més d’una hora, ha millorat el seu temps però no ha pogut passar de la 18a plaça. Lluny encara d’entrar a la Q2 i lliutar per la pole.

Veurem com li van les coses als tercers lliures de demà, però segur que Jeremy voldra treure’s l’espina de la última cursa a Le Mans, on va caure i només va poder acabar la cursa en última posició.
Dissabte des de les 12:30 la classificació oficial, la carrera de Moto3, diumenge a les 11.

A Estoril, la tercera prova del mundial de Superbikes

Marc Alcoba està també corrent este cap de setmana, en este cas, al Mundial de Superbikes a la categoria Supersport 600. Després del bon debut, el canareu afronta la 2a prova al Circuit d’Estoril, a Portugal. Als primers entrenaments lliures només ha pogut completar 2 voltes i ha quedat en última posició. I en estos moments, s’estan corrent els segons entrenaments.

La setmana passada a la primera cursa al circuit de Motorland-Aragó el canareu va caure a la segona volta de la primera cursa però diumenge en mullat, es va refer i va aconseguir una molt bona setena posició després d’haver anat segon gairebé en tota la cursa.

Demà dissabte, a les 10:25 la classificació oficial i a les 15:15 la primera carrera. Per diumenge, a les 12:30 la segona cursa.