Enguany es tornen a reprende les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, impulsades pel Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases, que se celebren del 28 de maig al 22 de juny. En aquesta edició i després de la parada obligada de l’any passat, quinze restaurants de les Cases d’Alcanar s’uneixen amb molta il·lusió per a presentar-nos uns menús amb el llagostí com a protagonista indiscutible.
>> Consulteu els menús de les Jornades del Llagostí 2021.
Jordi Monfort, regidor de Turisme, explica que “aquestes jornades tenen la finalitat de posar en valor el nostre llagostí, un producte de la costa ebrenca que és de referència pel seu gust i textura i, a la vegada, reforçar la marca del municipi com a destinació turística gastronòmica. Esperem que, com és habitual, les jornades siguen un èxit”.
“Aquestes jornades i totes les accions conjuntes que s’han desenvolupat són un bon exemple dels fruits que la col•laboració entre l’Ajuntament i el Col·lectiu pot donar quan es treballa amb motivació i amb un objectiu compartit”, comenta Maribel Fibla,portaveu del Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases.
Valorat i reconegut arreu, el llagostí se servirà a les taules dels nostres restaurants amb una cuina de proximitat i cassolana, i alhora innovadora, que va des del ranxo de barca o els arrossos més tradicionals fins a les receptes més innovadores, enginy dels membres del Col·lectiu Gastronòmic.
