Laia Sedó va marxar fa 2 anys i mig als estats units per formar-se esportiva i educativament amb l’objectiu de poder cumplir un somni. Arribar a ser futbolista professional. Llavors, la futbolista de l’ampolla jugava al Riudoms de Primera Divisió Catalana i quan li van oferir la possibilitat de fer una prova, no ho va dubtar.

A la William Carey University, a l’estat de Mississipi, Laia Sedó compagina la pràctica del futbol amb els estudis d’educació. La davantera de 23 anys s’ha convertit ja en un referent de l’equip femení de la Willim Carey i esta última temporada ha estat a punt de guanyar la final nacional.

Ara, ja de vacances, ha tornat a casa seva per gaudir d’uns dies de descans. A l’agost Laia Sedó tornarà cap als Estats Units per començar ja la preparació d’una nova temporada que arrencarà a partir del setembre.