El divendres dia 14 de maig d’enguany, es va engegar a Roquetes un nou projecte cultural promogut pel regidor de cultura de l’Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, la directora de la Biblioteca Mercè Lleixà, Begonya Ferré i l’activista cultural expert en cultura popular, Pau Blanch per començar a preparar de cara l’any 2022 el 75è aniversari dels gegants de Roquetes.

Aquest aniversari consistirà primer en una exposició fotogràfica amb cessions de fotografies de totes aquelles persones que tinguin fotos dels gegants de Roquetes i que serà des de la Biblioteca Mercè Lleixà l’encarregada de digitalitzar-les i fer-ne el recull, i de cara a les festes de l’any 2022 fer una exposició d’aquest recull fotogràfic coordinada per Pau Blanch. Per més endavant es farà un llibre partint d’aquest recull fotogràfic i amb dades històriques sobre la història dels gegants de la població.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.