Tot i que per l’afectació de la Covid-19 no es van poder dur a terme les tradicionals processons, l’Agrupació de Confraries de Tortosa va programar un seguit d’activitats i concerts per mantenir viva la tradició de la celebració de la Setmana Santa a la ciutat.

A més, l’entitat va voler que les activitats tinguessin un rerefons solidari. És per això que aquest matí, la presidenta de l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa a Tortosa, Cinta Fontanet ha fet entrega d’un xec per valor de 500€ al Banc dels Aliments.

No hem pogut celebrar la Setmana Santa com estàvem acostumats”, ha explicat Fontanet, “però això no ens ha aturat per tal de tirar endavant activitats i destinar els beneficis al Banc dels Aliments”, ha afegit. A més, la presidenta ha explicat que la col·laboració continuarà en futures edicions.

Per la seua part, el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha agraït la col·laboració de l’entitat i ha recordat que “són moments de màxima necessitat, la situació és complexa per moltes famílies”. En aquesta línia ha destacat que “gràcies a iniciatives com la de l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa les entitats socials podem seguir posant el plat a taula d’aquelles famílies que més ho necessiten”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.