Els alumnes del cicle superior de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia de l’Institut de l’Ebre han gaudit del curs “Team Building Rowing” i han conegut la decisió de la junta del club sobre el nou logotip que commemora els 75 anys de l’entitat esportiva.

Aquest dilluns s’ha dut a terme l’activitat que culmina la col·laboració de l’Institut de l’Ebre amb el Club de Rem Tortosa, el curs de Team Building Rowing que el Club de Rem Tortosa ofereix a entitats, associacions o empreses. Es tracta d’una jornada que fomenta el treball en equip per arribar a un objectiu comú: la coordinació dels diferents membres o remers, per culminar el viatge al llarg del riu. A la vegada, els alumnes han pogut gaudir de les vistes úniques del riu des del seu centre i també d’indrets de difícil accés, com l’Illa dels bous.

La relació entre el Club de Rem Tortosa i l’Institut de l’Ebre s’integra en el programa InnovaFP. Innova FP és el programa de la Direcció General de Formació Professional Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que promou la col·laboració d’empreses o entitats i centres de formació professional per treballar en projectes d’innovació i transferència de coneixement.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.