Les obres del nou aparcament d’autocaravanes a la Torre d’en Gil avancen a bon ritme per poder començar a rebre els primers visitants aquest mateix estiu. El projecte es finança amb un pressupost de 440.000 € del propi ajuntament i 35.000€ provinents d’una subvenció de la Diputació de Tarragona.

Aquesta obra servirà tant per oferir aquest servei als visitants de la ciutat, com també per millorar una part de la Urbanització Torre d’en Gil, construint dos nous espais d’aparcaments per a vehicles, un carril bici que enllaçarà la Via Verda Vall de Zafán amb l’Observatori de l’Ebre i tota la remodelació de la zona verda de la urbanització amb la instal·lació de nou arbrat i vegetació decorativa. La zona també s’equiparà amb un nou parc infantil i zones d’esbarjo que complementaran l’aparcament d’autocaravanes.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.