El 4 de juny es faran públiques , a xarxes i web del Port, els projectes guanyadors https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari. PortSolidari dóna suport econòmic a projectes solidaris que impactin directament sobre la província de Tarragona

El 16 de maig a les 14.00 h acaba el termini per presentar les propostes a la VI Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta per a projectes socials, sota el distintiu de PortSolidari del Port Tarragona.

Un cop finalitzada la fase de presentació d’iniciatives, els projectes seran preavaluats per un tribunal format per membres de la Comissió de PortSolidari que duran a terme una primera preselecció. Els resultats d’aquesta preselecció es farà pública el 24 de maig. El 4 de juny es farà públic el resultat final en la pàgina web del Port de Tarragona www.porttarragona.cat.

La convocatòria consta de tres ajudes econòmiques d’un màxim de 3.000 € cadascuna i sense que l’import total, de cada projecte, pugui superar el 80% del pressupost total de la idea.

Com presentar les propostes

Les bases d’aquesta VI convocatòria es poden trobar a l’enllaç oficial https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari. Cal omplir un formulari, que es pot descarregar conjuntament amb les bases publicades a l’enllaç anterior. Una vegada emplenat, s’haurà de presentar en el registre de l’Autoritat Portuària de Tarragona presentant el formulari, la memòria del projecte, etc.

Propostes solidàries

PortSolidari està format per treballadors i treballadores del Port Tarragona i, impulsen aquesta convocatòria per donar suport econòmic a projectes solidaris en àmbits d’actuació de la inclusió social, la inserció laboral, la discapacitat, la salut i l’educació a entitats sense ànim de lucre.

Les propostes han de tenir impacte directe sobre la província de Tarragona i han de contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits. Les iniciatives que es vulguin presentar han d’estar alineades amb la missió de PortSolidari que consisteix a fomentar la consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els més desfavorits.

Cada projecte ha d’estar ‘apadrinat’ per una persona treballadora o jubilada de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) que farà el paper d’interlocutor i de representació de la iniciativa que es vol presentar. Cal afegir que els projectes han de comptar amb una memòria on s’haurà d’establir de forma clara els objectius, el col·lectiu al qual va adreçat, l’impacte l’àmbit d’actuació, el pressupost econòmic, les accions a dur a terme i el calendari d’execució.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.