Fins el 28 de maig, les entitats de caire social d’Amposta poden sol·licitar les subvencions a associacions i similars per a la realització de programes i activitats socials, sempre i quant aquestes activitats no figurin incloses en altres programes específics de l’Ajuntament. El pressupost de 2021 de l’Ajuntament d’Amposta destina 30.000 euros a aquestes ajudes que tenen per objectiu fomentar i donar suport a la realització d’activitats, actuacions i conceptes de caire social, preferentment aquelles adreçades a l’atenció de persones amb problemàtica social, realització d’activitats d’atenció sanitària, social o complementàries, al manteniment d’infraestructures i adquisició de material per al desenvolupament dels projectes, i d’altres semblants.

Es poden consultar les bases aquí i fer el tràmit aquí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.