Des del Departament de Salut s’han detectat diversos casos positius a Tivenys (Baix Ebre) en les darreres hores, tots relacionats amb l’establiment Bar Rosi. El Departament de Salut i l’Ajuntament demanen a totes aquelles persones que siguen clients habituals o que hagin estat a l’interior del local més de 15 minuts sense mascareta durant la darrera setmana, es posin en contacte amb el consistori durant el dia d’avui per registrar-se i poder fer un cribratge.
És important detectar casos positius asimptomàtics i tallar la transmissió. Mentrestant, recomanem que us quedeu a casa, sortint només per allò imprescindible i eviteu al màxim les trobades socials” han destacat des del consistori tivenxà que a més han ressaltat que “Per últim, degut a l’augment de casos i entre ells alguns greus, demanem extremar les mesures i seguir les recomanacions sanitàries“.
Des de l’Ajuntament de Tivenys demanen que es posen en contacte amb els següents números de telèfon: 699.951.021 o bé al 977.496.233.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.