Consternació a Deltebre per la pèrdua de Salvador Fornós després d’una llarga malaltia. El cap de partit d’ERC-Deltebre Joan Alginet s’ha mostrat molt trist per la notícia “Em desperto trasvalsat, em comuniquen que ens ha deixat el nostre company, el nostre mestre, el nostre amic i guia Salvador Fornós Casanova. No tinc paraules per agrair-li tot el que ha fet per ERC Deltebre i especialment,els consells i suport que sempre he tingut d’ell… i de la seva extraordinària saviesa. Vam forjar la nostra amistat essent ell director de l’Escola l’Assumpció i jo regidor d’Educació. Amistat que vam completar a ERC i a la candidatura. Et trobarem a faltar mestre, has estat una llum en el nostre camí! Descansa en pau“.

 

 

https://www.facebook.com/joan.alginetaliau/posts/10220394981638651

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.