A mig camí entre la nostalgia de Aaron Neville i la cruesa de Tom Waits hi ha “Pure Cocaine“, el country jazz amb què Pepet i marieta canten a la puresa de l’amor, capaç de salvar-te la vida i obrir-te el cor de bat a bat.

Després de l’èxit de “La vacuna”, Pepet i marieta emprenen nous gèneres amb un tema agredolç en anglès, que presenten amb un clip d’Èric Artigas que no deixarà indiferent a ningú. La producció musical ha anat a càrrec de Mario Patiño de La Atlàntida Studios i destaca per les seves guitarres desesperades i reminiscències urbanes.

Aquest és el segon avançament del nou disc de “Pepet i marieta” que encara ens depara moltes sorpreses abans del seu llançament a l’hivern del 2022.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.