L’FCF TV retransmetrà en streaming aquest cap de setmana el duel entre el FC Santboià i el FC Ascó, corresponent a la jornada 12 del subgrup 2A de Primera Catalana. El partit es jugarà el diumenge 2 de maig a les 12.00 hores al Camp de Futbol Municipal Joan Baptista Milà, a Sant Boi de Llobregat.

El FC Santboià, quart amb 16 punts, encara el partit amb el repte de sumar una victòria i posar pressió als rivals dels primers llocs de la classificació, separats per només dos punts de distància. Per la seva part, el FC Ascó, que ocupa la tercera plaça amb 17 punts, arriba a l’enfrontament amb l’objectiu d’endur-se els tres punts per consolidar-se en la parta alta de la taula i ampliar el poc marge que hi ha actualment amb el seu rival de diumenge.

La retransmissió del xoc serà comentada pel periodista esportiu Sergi Mas, amb l’anàlisi tècnic a càrrec de l’analista de les Seleccions Catalanes Base, Jonatan Ruiz. Recordem que els partits que emeti l’FCF es poden comentar a través de l’etiqueta #FCFTV.

La novetat més destacada d’aquest curs és la nova plataforma de l’FCF TV, el projecte digital més ambiciós i il·lusionant de la Federació Catalana de Futbol. Tots els continguts es poden trobar a la carta al web fcf.tv, i als televisors intel·ligents de les marques Samsung i LG, com a APP de descàrrega i d’accés gratuït.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.