L’esportista canareu Joel Marmol serà un dels 30 esportistes que recorrerà Catalunya amb bicicleta per a recaptar fons per a la recerca del càncer infantil. A través del projecte ‘Hijos de la resistencia’ Marmol farà 431 quilòmetres per la vora de la mar Mediterrània, des de Portbou a Alcanar. El canareu confessa que va decidir participar del projecte en escoltar un podcast que explicava la història d’Alícia, una xiqueta de quatre anys que va morir a causa d’un tumor cerebral.

Marmol és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i actualment és entrenador d’esports de resistència i entrenador personal. La bicicleta per a ell serà tot un repte per al qual ja s’està preparant. La data de la gesta està prevista per al 22-23 de maig i ho farà tot en un dia a causa de les restriccions actuals per la pandèmia. Amb el repte, Marmol, l’únic que vol és donar visibilitat a la malaltia i a la problemàtica del càncer infantil.

Marmol té previst retransmetre en directe la preparació del repte i l’esdeveniment a través del seu compte d’Instagram jomarfit i del web www.jomarfit.com. Tota la recaptació es va a través de la plataforma Ihelp, un sistema de donacions solidari i segur. Els fons se convertiran en hores de recerca sobre el càncer infantil a la fundació El sueño de Vicky.

Font: Alcanar Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.