L’espectacle ‘A Vore’, previst per a este divendres, 30 d’abril, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa ha quedat ajornat a causa del resultat positiu per covid-19 d’una de les persones de la companyia que l’ha de representar. L’actuació es trasllada al divendres 4 de juny, a les 20.30 h, i les entrades que ja s’havien adquirit seguiran sent vàlides per a la nova data de l’espectacle.

En cas que siga necessari fer la devolució de l’entrada, cal fer la sol·licitud fins al 12 de maig (inclòs). Per fer-la cal emplenar la instància adjunta i adjuntar les entrades i el DNI, i presentar esta documentació al Registre General de l’Ajuntament de Tortosa, bé demanant cita al 977 585 804 (per a registrar-ho presencialment), o bé via telemàtica per l’e-tram.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.