Campredó celebrarà de nou la diada de Sant Jordi, després de l’aturada obligatòria pel confinament de l’any 2020.  La gran diada de la catalanitat omplirà de roses i de llibres els carrers del nostre poble, a la vegada que des de l’Ajuntament i la Biblioteca Manuel Pérez Bonfill s’han organitzat un seguit d’activitats culturals.

Els dies 21 i 22 d’abril a la Biblioteca Manuel Pérez Bonfill es realitzarà un taller de manualitats de Sant Jordi. Activitat personalitzada a l’edat de cada usuari. Places limitades. Inscripcions a [email protected].

La cirereta del Sant Jordi 2021 serà el concert de Lia Sampai, acompanyada del guitarrista Adrià Pagès. Aquesta cantautora ebrenca presentarà el seu treball “Amagatalls de llum”. Les inscripcions es poden realitzar a través del portal web [email protected] tenint en compte que hi haurà aforament limitat per les restriccions de la pandèmia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.