La Policia Local de Tortosa s’ha mobilitzat aquest matí després de la denúncia interposada per la desaparició de Rosa Maria que ha marxat aquest matí de casa seua, a Ferreries, per passejar el gos i encara no havia tornat.

Va vestida amb un abric marró i és possible que estiga desorientada. El cos de seguretat demana la col·laboració de la ciutadania, i en cas de veure-la, sol·liciten que contacteu amb la Policia Local de Tortosa als números de telèfon (977 448 622 – 092).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.