Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat aquesta tarde en la extinció d’un foc declarat a Paüls a la zona del Montsagre. S’hi han desplaçat tres dotacions aèries dels MAER i set dotacions terrestres, que han pogut sufocar les flames poc després de dos quarts de set de la tarde. L’avís s’havia donat quan passava un minut de les cinc i ha afectat a una zona de vegetació. L’incendi hauria estat originat per un vehicle que ha cremat en una pista forestal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.