La Junta de Govern Local d’aquest 12 d’abril, reunida de forma telemàtica, ha aprovat el projecte bàsic i d’execució per a la recuperació de les antigues ruïnes de Santa Susanna, com a espai cultural polivalent. Es tracta d’una de les actuacions per continuar amb la recuperació de tot el patrimoni cultural i històric de la façana fluvial d’Amposta.

El projecte bàsic inclou la memòria descriptiva, la memòria constructiva, la valoració econòmica de l’actuació, el plec de condicions del projecte, l’estudi bàsic de seguretat i salut i la proposta de millores d’obra, així com el pressupost d’execució de l’obra, de poc més de 256.000 euros. Ara s’obre un termini d’exposició pública de 30 dies hàbils perquè es puguin presentar al·legacions.

L’Ajuntament d’Amposta ja ha presentat aquest projecte a la convocatòria de subvencions del Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre Mar de l’Ebre per poder aconseguir una subvenció europea per a dur-lo a terme.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.