La portada de l’edició en paper número 975 del Setmanari L’EBRE dedica el titular i la fotografia principals de portada al debat obert arran de les imatges de massificació d’alguns espais naturals del Delta durant l’exitosa -des del punt de vista turístic- Setmana Santa a les Terres de l’Ebre. S’apunta a la creació de noves zones d’aparcament i al pagament de taxes d’accés per a frenar les allaus de vehicles i s’oferix una imatge del Trabucador en plena ebullició el diumenge de Pasqua. L’Ajuntament de la Ràpita hi farà una prova pilot al mes de juliol i agost. Per a aparcar-hi caldrà pagar entre 3 i 8 euros per vehicle.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.