Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat aquest matí per extingir un incendi a la població de Jesús. El foc ha cremat diverses peces de roba d’un taller de confecció de 80 m2. L’avís s’ha donat a les 7.38 hores del matí i ha afectat a la part superior de l’habitatge. S’ha assistit a una persona intoxicada per inhal·lació de fum que ha estat evacuada pels serveis d’emergència a un centre sanitari.

A les 9.55 hores del matí s’ha declarat un altre incendi a Batea que ha cremat diverses restes vegetals en un talús a prop de la carretera T-723 al punt quilomètric númera 3 de la població de la Terra Alta. Hi han treballat dues dotacions dels Bombers per tal de sufocar el foc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.