L’helicòpter amb la unitat de sanitaris dels GRAE i una dotació terrestre s’han activat a les 14.09 hores del migdia en ser alertats que una escaladora s’havia ferit al peu i no podia seguir l’activitat a la via Contra Viento i Marea a la Mola del Buitre a Alfara de Carles. Els escaladors es trobaven, ben assegurats, en un replà a uns 50 metres d’alçada.

Una vegada localitzats l’helicòpter ha fet una aproximació per deixar els efectius dels GRAE que han baixat fins a l’accidentada fent ràpel. Han fet la primera atenció, l’han immobilitzada i han fet l’extracció fent servir la grua des de l’helicòpter que l’ha traslladada a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.