El tram final del termini de presentació d’al·legacions al Pla estatal de Protecció del Delta de l’Ebre protagonitza el titular principal de portada i la secció de Primera Plana de l’edició en paper número 974 del Setmanari L’EBRE, en què es dona veu a les diferents posicions al voltant de les tres grans propostes per a actuar al Delta i s’analitza el conflicte entre Costes, d’un costat, i ajuntaments i veïns de l’altre, per la magnitud de l’aplicació de la nova franja de protecció litoral que planteja el Pla.

La imatge principal de portida és per als primers visitants que han circulat estos dies per la Via Verda, en l’avantsala dels dies de màxima ocupació turística de Setmana Santa.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.