El passat diumenge va tenir lloc, al Canal Olímpic de Castelldefels, el Campionat de Catalunya de Batel. Els set equips del Club Nàutic Flix participants, van aconseguir molt bones posicions, sobretot, l’equip sènior masculí que es va proclamar campió en la seva categoria. També cal destacar la tercera posició aconseguida per l’equip veterà format per remadors i remadores.

Per la seva banda, els equips infantils van aconseguir la segona, tercera i quarta posició i, pel que fa als equips cadet, el masculí va quedar en segona posició i el femení en quarta.

El president del Club Nàutic Flix, Joan Carles Garcia, s’ha mostrat molt satisfet amb els resultats i ha assegurat que tenien clar que la categoria sènior masculí podia fer un bon paper perquè són una generació que han anat pujant al club des de ben petits i des dels últims anys han estat aconseguint unes posicions capdavanteres a les lligues i al campionats de Catalunya. Ha descrit la regata del sènior com “bonica i emocionant” destacant la bona tècnica amb la que s’havien efectuat els ciavogues gràcies a l’esforç en els entrenaments de les darreres setmanes encarats a aquesta competició. També s’ha mostrat molt satisfet amb la resta de posicions aconseguides pel club, destacant especialment la de l’equip veterà.

A més, Garcia explica que el principal objectiu era que tothom pogués competir, recordant que les embarcacions de batel estan formades per quatre remadores i remadors i un timoner. És per això que van portar dos embarcacions permeten competir a un total de vint nois i noies de les categories infantil i cadet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.