La dona de Deltebre de 54 anys que va casar-se a l’UCI de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta va morir ahir dimecres després que no pogués superar les complicacions causades per la Covid-19. La dona i la seva parella, van casar-se a finals de gener en un box de l’Hospital abans que haguessin de ser intubats per l’empitjorament de la malaltia.

La dona de 54 anys d’edat va morir ahir a l’hospital, mentre que la seva parella ja es troba a casa, recuperant-se de la malaltia. Recordem que la parella feia temps que preparava la boda quan els va sorprendre la pandèmia de la Covid-19 i abans de ser intubats a la UCI, van demanar als metges de l’Hospital complir el desig de celebrar el casament davant la possibilitat que la situació de la malaltia es pogués complicar. Ahir el ple de Deltebre va expressar el condol per la mort de la dona al seu marit, al fill i també a la seua família

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.