Els Bombers de la Generalitat de Catalunya estan treballant en un esfondrament d’una casa a Alfara de Carles. L’avís, que s’ha donat a les 13.50 hores de la tarde, ha estat perquè ha caigut la façana lateral d’una casa del carrer Bonaire. Tot i el fort sotrac, no s’ha de lamentar cap persona ferida.

Els efectius d’emergència han revisat tant l’estructura de la casa que s’ha esfondrat com les del voltant juntament amb l’arquitecte municipal, i per precaució s’ha precintat la zona fins al seu enderroc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.