L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, creu que Junts per Catalunya podria haver guanyat les eleccions del passat 14 de febrer si hagués acceptat una entesa amb el Partit Demòcrata. Mas, que va participar en alguns actes del PDeCAT, ha lamentat que s’hagi dividit l’espai hereu de Convergència i creu que de cara a les municipals del 2023 s’haurà de recomposar. En una entrevista a Canal Terres de l’Ebre sobre els vint anys de la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, Mas també ha reivindicat la consulta del 9 de novembre i l’inici del procés independentista a Catalunya. L’entrevsita íntegra a Artur Mas es podrà veure a Canal Terres de l’Ebre el dissabte a les 21:30h i es reemetrà el diumenge a les 0:15h, 8:15h, 14:45h i a les 22:45h.

20 anys de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre

Artur Mas ha participat al progrma ‘El Mirador’, de Canal Terres de l’Ebre, que girarà al voltant dels 20 anys de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. S’emetra el divendres a les 21:30h i es podrà tornar a veure el dissabte 14h i a les 22:15h. Artur Mas, aleshores, va ser qui va signar, com a Conseller en Cap de Jordi Pujol, el decret 79/2001 pel qual es creava la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. “Crear la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre era una manera de fer entendre que els projectes i les decisions, moltes d’elles s’havien de prendre des de les mateixes Terres de l’Ebre. Era una manera d’apropar la Generalitat als ciutadans i de donar veus als territoris”, assegura Mas.

 

Periodista.