La Ribera d’Ebre comptarà amb un nou espai de coworking rural a la Torre de l’Espanyol. El consistori d’aquesta població transformarà un edifici en desús per poder articular aquest nou equipament. Està previst que entri en funcionament a finals d’any. Es tracta del Centre d’Atenció ‘Els Masons’.

L’ajuntament espera que aquest espai de coworking pugui servir d’eina per frenar el despoblament. L’alcalde de la població, Joan Juncà, assegura que hi haurà espais com una sala de reunions, sis taules de treball individuals i impresores, escàners, ordinars, etc., “tot amb una bona connexió a internet”.

La reforma tindrà un cost de 36.000 euros i la meitat es finançarà amb un fons d’ENRESA. Pròximament, l’Ajuntament licitarà les obres i l’esperen posar en funcionament a finals d’aquest any.

 

Autor:

Periodista