El passat dijous 25 de febrer es varen detectar 4 casos de treballadors positius de Covid-19 a una empresa de cítrics situada a Bítem. Des de Salut com des de la mateixa empresa es van activar els protocols necessaris amb l’objectiu de controlar i evitar la cadena de transmissió.

Així doncs, el dissabte 27 de febrer Salut va realitzar un cribratge amb PCR a 70 treballadors de l’empresa al CAP El Temple, on es van detectar 6 nous positius, que eleva el nombre total de contagis fins a 10. El cribratge el va realitzar l’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre, i des de la Regió Sanitària es vol destacar la col·laboració en tot moment de l’empresa.

El servei d’Epidemiologia de Terres de l’Ebre i el servei de Prevenció de Riscos, juntament amb l’empresa, ja han revisat tots els protocols de seguretat i prevenció. Així mateix, s’han acordat una sèrie de mesures per tal que l’empresa reforci el pla de prevenció davant la Covid-19, alhora que s’han aïllat tots els contactes directes de treballadors de l’empresa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.