Tradicionalment, l’últim cap de setmana de febrer a Jesús es fa la Fira de l’Oli de Jesús i de la Garrofa. Enguany l’organització ha decidit no suspendre-la i passar-la a fer en format virtual. Així, els visitants de la fira la podran gaudir sense moure’s de casa.

D’esta manera la XXVI Fira de l’Oli i la V Fira de la Garrofa de Jesús es podran visitar a www.firesvirtuals.cat/firaoligarrofajesus/. Una pàgina web creada per l’empresa Expogestió, dedicada durant estos últims mesos a adaptar els esdeveniments a internet, els quals han agraït a l’organització de la fira de l’oli i la garrofa per prendre la decisió de no suspendre-la i poder-la adaptar als nous temps. La web estarà disponible del 25 al 28 de febrer, els mateixos dies que hagués hagut de ser la fira presencial.

A través de la pàgina web es podran veure molts de vídeos, com per exemple la benvinguda de la fira, este any a càrrec de mossén Paco Vives. També es podran veure els estands que hi són tradicionalment a la fira, enguany en un format virtual. Així com les mostres culinàries, convertides en vídeos-recepta. L’àgora de l’oli també tindrà un apartat especial al portal on consultar tots els detalls dels olis. També, durant els dies que durarà la fira, es podran seguir xerrades en directe.

Una de les novetats que incorpora este any la fira de l’oli és el sorteig d’un lot per poder donar els beneficis al Projecte Emma. Tot i que tot es podrà fer de forma virtual, el tradicional tast dels olis es podrà continuar fent i este dijous es donarà el veredicte.

Autor: