L’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús ha guanyat el premi Fundació Agbar del Cercle d’Economia de Barcelona, la dotació és de 10.000€. L’acte de lliurament del Premi Ensenyament 2020 s’ha portat a terme este dilluns a Barcelona. També estaven nominats l’Institut Doctor Puigvert, de Barcelona i l’Escola Dania-Isard, d’Olesa de Montserrat.

El jurat considera que el projecte iniciat el 2015 amb la incorporació del nou equip directiu liderat per Dolors Queralt es plantejava la transformació educativa del centre amb dues premisses principals: l’objectiu d’atorgar el protagonisme de l’alumne al seu procés d’aprenentatge i el treball conjunt de tota la comunitat educativa amb una perspectiva més enllà de l’espai i del temps escolar per treballar conjuntament en favor de la millora de la qualitat educativa.

“També volem destacar la vinculació al territori de l’IE Daniel Mangrané, on actua com a veritable catalitzador cultural i espai de convivència més enllà de l’àmbit escolar, incorporant de manera proactiva i reflexiva metodologies que han fet avançar de manera significativa els aprenentatges rellevants de l’alumnat amb una visió integradora i inclusiva”, assegura el jurat.

La directora de l’IE Daniel Mangrané, Dolors Queralt, va aprofitar l’ocasió per agrair a tota la comunitat educativa del centre la seua dedicació. “El nostre projecte educatiu té cinc protagonistes: la cooperació, el pensament crític, la comunicació, la creativitat i l’adaptació al canvi. Estes cinc eines són amb les que volem omplir les motxilles al nostre alumnat”, va afirmar Queralt.

A partir del minut 47’01” podeu veure el moment de l’entrega del premi:

Autor: