Victòria de prestigi la que va aconseguir sumar el Joventut de Badalona de l’ampostina Paula Curto, en la visita a un rival de la part capdavantera del grup, l’Advisoria Maresme, al que van poder superar per 21 punts de diferiència, aconseguint a més el factor del basquetaverage particular en cas d’empat  a punts a final de lliga.

Tal com diem a la prèvia del partit la Penya afrontava aquest compromís en una dinàmica completament oposada a la que afrontaven el compromís de la primera volta quan tan sols havien sumat una victòria en nou compromisos. A mesura que ha avançat la temporada, les verd-i-negres han anat evolucionant i s’han mostrat com un equip solvent al llarg de la temporada com en aquesta ocasió on li van tornar la moneda a les mataronines del duel que van disputar a l’Olímpic de Badalona i es van imposar en tots els quarts del partit, destacant els deu punts de renda del segon quart amb el qual van trencar el partit marxant al descans amb un avantatge de +16 (18-34).

L’encert anotador de les badalonines es posava ja de manifest durant els primers deu minuts de partit on van mostrar les seues credencials imposant-se per sis punts d’avantatge amb el 9 a 15. Una diferiència que va crèixer encara més durant el segon quart i on van deixar al conjunt local per sota els deu punts (9) mostrant-se molt desencertades en la selecció de llençaments. Per contra les badalonines amb un dels millors quarts que han realitzar fins ara en aquesta temporada van poder situar un avantatge que ja seria insalvable per a les mataronines. A la represa les noies de Guillem Abelló van poder controlar els intents locals per ficar-se dins al partit i mantenien l’avantatge al marcador inclús el podien ampliar amb dos punts de distància (11-13). Amb el +18 arrancaven el darrer parcial que va tornar a caure de part badalonina amb un 17-20 que les permetia guanyar el bàsquet-average particular.

L’ampostina Paula Curto va tornar a ser decisiva per al seu equip contribuïnt amb 9 punts a la victòria de la Penya anotant des de la línia de 6,75 en tres ocasions de quatre intents. La seua companya Minata amb setze punts va ser la màxima anotadora del partit, mentre va haver-hi dos jugadores més per sobre de la barrera dels deu punts Elma (13) i Poyato (11). Una victòria que a més els garanteix la permanència matemàtica a la categoria en l’any en que debutaven a la categoria.