Abans de l’aturada forçada pel calendari amb la jornada de descans que afrontarà aquest cap de setmana, el Base Oviedo del tortosí Toni Malla va fer els deures i va derrotar de forma contundent al Lafuente Pereda per vint gols de diferiència (34-14). Els asturians, després de la tercera jornada de la segona volta, segueixen comandant la taula classificatòria emparellats a punts amb els Cafés Toscaf i amb un punt de marge sobre el tercer i quart classificats, el Balonmano Sória i el Gijón.

Zapico, Ortega i Juan Echevarría, en tan sols tres minuts de joc, ja li donaven avantatge als locals al marcador i deixaven clares les intencions de l’equip de Malla que sortia amb decisió a pel partit. Les ocasions se succeien amb una sòlida defensa i una gran actuació del porter local, que permetien una còmoda renda al tanteig amb el 18-8 del descans. A la sortida dels vestidors no van abaixar el peu de l’accelerador i fins i tot el porter, Álvaro Campo, va ser capaç d’anotar un gol, quan el conjunt visitant jugava en inferioritat (22-10).

L’entrenador tortosí es mostrava satisfet “Estem contents, no pel resultat, que era el que menys importava, sinó per les sensacions. Portem tres setmanes, després del partit davant Soria, treballant bé. La gent ha reaccionat. Hem jugat bé, controlant els temps. Hem parat les situacions de transició per a treballar les situacions tàctiques que hem entrenat aquests dies. Hem estat disciplinats. Estem contents després del que hem fet avui”, reconeixia.

Malla destacava que “Em quedo amb el bloc, hem estat bé en atac i en defensa. No hi ha hagut ningú que hagi destacat per damunt, sinó que tots han aportat, han treballat, han estat solidaris. Això és important”. L’entrenador ebrenc apuntava que “hem carregat les piles, ens queda aquesta setmana i ve un mes de març important. Estem amb molta il·lusió i amb ganes que vingui ja. Estem preparats. Sabem que això de Sòria no tornarà a ocórrer. Podem perdre, però jugarem amb una altra actitud”.

El Base Oviedo tindrà jornada de descans el proper cap de setmana i tornaran a la lliga el proper dissabte 6 de març, quan visiten a l’Handbol Santoña, a les 18.30 hores.